Particuliere verhuurhypotheek

Steeds meer particulieren zien de voordelen van beleggen in vastgoed. Wilt u ook een appartement, studio, eengezinswoning, woon-winkelcombinatie of studentenhuis aanschaffen voor de verhuur? Of gaat u verhuizen en wilt u uw huidige woning aanhouden om te verhuren? Dan heeft u in de meeste gevallen een verhuurhypotheek nodig.

Woningen die met eigen geld of met een verhuurhypotheek gefinancierd zijn, kunt u zonder problemen op de particuliere huurmarkt brengen. Als u al een hypothecaire lening heeft op vastgoed dat u wilt gaan verhuren, dient u hiervoor eerst toestemming te vragen aan de hypotheekverstrekker.

Een verhuurhypotheek regelt u eenvoudig en veilig via Verhuurhypotheek.nl, waarbij de woning dient als onderpand voor de lening. We werken samen met een groot aantal professionele aanbieders van verhuurhypotheken. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van uw eerste beleggingswoning, maar ook voor de (her)financiering van uw opgebouwde woningportefeuille. Met onze jarenlange ervaring begeleiden wij u van a tot z naar de meest optimale financiering voor uw verhuurvastgoed.